Igényes utcabútorok | Utasvárók | Kerékpártárolók
  • (62) 245-368
  • (30) 372-7859

Termékek

ANNO típusú kerékpáros pihenőhely összeállítás

A kerékpárhasználat elterjedését jelentősen befolyásolja az, hogy van-e lehetőség a kerékpár biztonságos tárolására, parkolására. A kerékpárutak hosszának és számának növekedésével fontos, hogy a kerékpárutak mentén a kerékpáros turisták igényeit kielégítő létesítmények is álljanak rendelkezésre. E célt szolgálják a kerékpáros pihenőhelyek.

Az ANNO kerékpáros pihenőhely részegységei:
ANNO típusú esőbeálló, 4-egységes, oldalfal nélkül korláttal, vagy két oldalon plexis oldalfallal
Sztráda pad, asztal
C40 hulladékgyűjtő
U3 kerékpártámasz (két modell)
CS-2700 információs tábla

Leírás

A kerékpáros turizmus az egyik legsikeresebben fejlődő idegenforgalmi ágazat. Nyugat-Európában már nagy hagyománya van a kerékpáros közlekedésnek és a kerékpáros túrázásnak is.
Az közúti gépjárművek üzemeltetési költségeinek növekedésével a kerékpárhasználat hazánkban is egyre jobban terjed, és ennek az igénynek a kielégítésére folyamatosan nő a kerékpárutak száma.
A kerékpárutak hosszának és számának növekedésével fontos, hogy a kerékpárutak mentén a kerékpáros turisták igényeit kielégítő létesítmények is álljanak rendelkezésre.
E célt szolgálják a kerékpáros pihenőhelyek.
Az erre járó kerékpárosok itt megpihenhetnek, az eső elől fedett helyre húzódhatnak, uzsonnázhatnak, valamint tájékozódhatnak a környék kerékpárútjairól, a térségben kerékpárral felfedezhető látványosságokról a pihenőhelyen található információs tábla segítségével.

Az összeállítás opcionálisan állhat az alábbi termékekből.

SZTRÁDA típusú pad háttámla nélküli, fenyődeszkával, lebetonozható 1,5 m (3 db)
SZTRÁDA típusú pad háttámla nélküli, fenyődeszkával, lebetonozható 2,0 m (3 db)
SZTRÁDA típusú asztal, fenyődeszkával, lebetonozható 1,5×0,7 m (1 db)
SZTRÁDA típusú asztal, fenyődeszkával, lebetonozható 2,0×1,5 m (1 db)

C-40 típusú hulladékgyűjtő tetővel, ledübelezhető talplemezzel (2 db)

Kerékpártámasz U-3/800-1000 típusú tűzihorganyzott (7 db)
Kerékpártámasz U-3/900-1500 típusú horganyzott, festett (3 db)

Rusztik táblarendszer térképtartó tábla 0,9×1,2m táblamérettel, CS-2700 oszloppal (1 db)

Műszaki leírás

ANNO típusú esőbeálló, fenyőlécekből kialakított keretszerkezettel, oldalfal nélkül, két oldalán fakorláttal vagy két oldalon plexis zárt oldalfallal, a tető cserepeslemez borítással, a Megrendelő által előkészített meglévő betonalapra történő dűbeles telepítéshez, talplemez a Megrendelő által választott RAL szín szerint porfestve.
Faszerkezet kültéri a weboldalunkon található Milesi színminta szerinti lazúrral kezelve, a cserepeslemez zöld vagy piros színben.

SZTRÁDA  típusú köztéri ülőpad, háttámla nélküli kialakításban, lebetonozható, a Megrendelő által választott RAL színűre porfestett zártszelvény padlábakkal, 45 mm vastag, 1500,1700 és 2000 mm hosszú, a weboldalunkon található Milesi színminta szerinti  színűre kezelt fenyődeszkázattal. Szállítás készreszerelt állapotban.

SZTRÁDA  típusú asztal zártszelvényből készült vázszerkezettel, lebetonozható, a Megrendelő által választott RAL színre porfestéssel ellátva, 45 mm vastag, 1500×700 mm és 2000×1500 méretű, a weboldalunkon található Milesi színminta szerint kezelt fenyődeszkázattal. Teljes magasság: 750 mm. Szállítás készreszerelt állapotban.

Horganyzott lemezből készült 40 l-es, speciális kulccsal nyitható, kiemelhető edénytesttel ellátott hulladékgyűjtő tetővel, két lábon álló, ledűbelezhető talplemezzel készült kerettel, csikkgyűjtő nélkül.
Edénytest a Megrendelő által választott RAL színű porfestéssel, a tartókeret alapozó- és a választott RAL színű porfestéssel ellátva.

Ø48,3×2 mm-es natúr acélcsőből készült U alakban hajlított kerékpártámasz, melynek magassága a talajtól 800 mm,  teljes szélessége 1000 mm, talajtól számított 400 mm-en összekötő kerül elhelyezésre. Lebetonozott rész  kb. 300 mm. Felületkezelés: tűzihorganyozva.

Ø48,3×2 mm-es acélcsőből készült U alakban hajlított kerékpártámasz horganyzott és a Megrendelő által választott RAL színkód szerint porfestett, melynek magassága a talajtól 900 mm, teljes szélessége 1500 mm. Lebetonozott rész kb. 300 mm.

Az oszlopelemek Ø60×2 mm- es acél csőből készült elemek, ezek között helyezkedik el a keretbe foglalt térképtartó, mely csavarozással rögzíthető az oszlopokhoz. A keretbe foglalt lv.1,5 mm-es horganyzott lemez, melynek feliratozható felülete 900×1200 mm, álló formátumban. A keret felső részén vízvető kerül beépítésre. A térképtartó mindkét oldalon feliratozható, a feliratozás külön megrendelés alapján történik, a fémszerkezet a Megrendelő által választott RAL szín szerint porfestett kivitel.

Katalógus


A termékhez tartozó termékismertető katalógust
ide kattintva éri el.

 


A C40 hulladékgyűjtő termékismertetőjét ide kattintva érheti el!

 


A kerékpártámaszok termékismertetőjét ide kattintva érheti el!

Színek


A RAL színkatalógust ide kattintva éri el.

 


A Milesi színkatalógust ide kattintva éri el.

Karbantartási útmutató


A karbantartási útmutatót ide kattintva éri el.

Kapcsolódó termékek