Cégünkről

ALMA-REND KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÓ KFT.

Ismerje meg cégünket

Az ALMA-REND Kereskedelmi Szolgáltató Kft. egy hódmezővásárhelyi vállalkozás.

Adószám: 11085173-2-06
Cégjegyzékszám: 06-09-002283

Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank Zrt.
HUF:  12068009-01374616-00100007

Design

Termékeink formavilágát Lukács Levente okleveles designer, iparművész, az Alma-Rend Kft. formatervezője készíti, aki alkotó fantáziával, kreativitással, szakmai kultúrával, kellő felkészültséggel és gyakorlattal rendelkezik ahhoz, hogy a felmerült feladatokra esetenként más szakemberekkel együttműködve, a szempontjaik figyelembevételével formailag is teljes értékű, a felhasználó számára vonzó, a piacon versenyképes megoldást találjon.

Minőség

Cégünk tanúsított MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.

Az ALMA-REND Kft. az igényes utcabútorok elismert forgalmazója és szállítója. Elkötelezettek vagyunk, hogy minőségi és stílusos megoldásokat kínáljunk a kül- és beltéri közforgalmú terek berendezésére.

Cégünk évtizedek óta jelen van az utcabútorok piacán. Széles választékkal rendelkezünk, amelyek között megtalálhatók a padok, asztalok, hulladékgyűjtők mellett a fedett kerékpártárolók, utasvárók és dohányzópavilonok is, hogy csak néhányat említsünk termékeink közül. Kültéri bútoraink kiemelkednek a modern stílus, a tartósság és a praktikusság terén.

Az igényes utcabútoraink tervezésénél a legmagasabb minőségi szabványokat és a funkcionalitást tartjuk szem előtt. Kizárólag olyan anyagokat használunk, amelyek képesek ellenállni az időjárás viszontagságainak és hosszú élettartammal rendelkeznek. Alumínium, acél, rozsdamentes acél és időjárásálló fa a leggyakrabban alkalmazott anyagok, amelyek garantálják a bútoraink időtállóságát és kiváló minőségét.

Igényes, kültéri utcabútorok

Küldetésünk, hogy hozzájáruljunk a települések, a közforgalmú terek, a kerékpáros közlekedés vonzerejének és kényelmének növeléséhez. Hiszünk benne, hogy utcabútorainkkal modernizálhatjuk és kényelmesebbé tehetjük az utcákat, a parkokat, a bevásárlóutcákat és más nyilvános és nem nyilvános, külső és belső köztereket. Az általunk kínált utcabútorok nemcsak esztétikai értéket hoznak létre, hanem barátságosabb és kellemesebb környezetet teremtenek az emberi közösségek számára.

A fő célunk, hogy az üzleti partnereink elismerése, visszajelzései a vállalkozásunk tovább fejlődjön, és valamennyi munkatársunk büszke lehessen a cégünknél végzett munkájára.

Az ügyfelek elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért a kiemelkedő minőség mellett rendkívül fontos, hogy szolgáltatásainkat megbízhatóan, állandó magas színvonalon nyújtsuk ügyfeleink számára és mind a tervezés, mind a kivitelezés során ügyfél orientált megközelítést alkalmazzunk.

 

 

Póth Tibor
ügyvezető igazgató

ALMA-REND KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÓ KFT.

Kérdezzen Tőlünk!