Igényes utcabútorok | Utasvárók | Kerékpártárolók
  • (62) 245-368
  • (30) 372-7859

Termékek

Kelepce típusú faveremrács család

Esztétikus kör, félkör és négyzet alakú faveremrácsok.

Kelepce-1, Kelepce-2, Kelepce-3

Kérjük válasszon a kivitelek közül:

 

 

Kategória:

Leírás

A faveremrácsok kihelyezésének célja, hogy a közterületeken a környezet díszítésére használjuk, de emellett védik a fát körülvevő talajt is az összetömörödéstől és biztosítják a szilárd burkolaton elfolyó csapadékvíz egy részének beszivárgását a gyökérzethez.

További információk

Típusok

Kelepce-1, Kelepce-2, Kelepce-3

Műszaki leírás

Kelepce-1 típusú faveremrács

Esztétikus kör alakú faveremrács. Lézerrel vágott 8 mm-es acéllemezből, ∅1200 mm-es külső, és ∅600 mm-es belső átmerő beépítési méretekkel. Két félből összeszerelhető kialakítással. Felületkezelése EPAMIN-es alapozó festéssel a Megrendelő által választott RAL színskála szerinti porfestéssel. Szállítás részegységeiben, az összeszerelés a Megrendelő feladata.

Kelepce-2 típusú faveremrács

Esztétikus négyzet alakú faveremrács. Lézerrel vágott 8 mm-es acéllemez kivitelben, 1200×1200 mm-es külső, és ∅600 mm-es belső beépítési méretekkel. Két félből összeszerelhető kialakítással. Felületkezelés EPAMIN-es alapozó festéssel a Megrendelő által választott RAL színskála szerinti porfestéssel ellátva. Szállítás részegységeiben, összeszerelés megrendelő feladata.

Kelepce-3 típusú faveremrács

Esztétikus félköríves alakú faveremrács. Lézerrel vágott 8 mm-es acéllemez kivitelben, 1200×1200 mm-es külső, és átmerő 600 mm-es belső beépítési méretekkel. Két félből összeszerelhető kialakítással. Felületkezelés EPAMIN-es alapozó festéssel a Megrendelő által választott RAL színskála szerinti porfestéssel ellátva. Szállítás részegységeiben, az összeszerelés a Megrendelő feladata.

Katalógus


A termékhez tartozó katalógust 
ide kattintva éri el!

Színek


A RAL színkatalógust ide kattintva éri el.

Karbantartási útmutató


A karbantartási útmutatót ide kattintva éri el.