G típusú dohányzópavilon

A nemdohányzók védelmére egyre szigorúbb jogszabályokat alkotnak. Így a zárt légterű helyiségekben nem szabad dohányozni. Ilyenek különösképpen a közforgalmú intézmények, a munkahelyek zárt légterű helyiségei.

Kategória:

Leírás

A közforgalmú intézménynek a nyilvánosság számára nyitva álló helyiségeiben, és a munkahelyeken a törvényben foglaltaknak és a tűzvédelmi szabályoknak megfelelően, dohányzóhely a közforgalmú intézmény bejáratától számított 5 méteres távolságon belül nem jelölhető ki. Így a dohányzók a kültérre szorulnak, ahol így az időjárás viszontagságainak is ki vannak téve.

Ennek a helyzetnek a megoldása a dohányzópavilonjaink használata, amelyek a kültéren megvédik a dohányzókat, illetve ezzel a dohányzásra kijelölt hely is egyértelművé válik mindenki számára.

Egyes dohányzó pavilon modelljeink – a méretüket tekintve – több kivitelben is elérhetőek. A méretválaszték elsősorban a pavilon hosszát jelenti, amit mi a hátfalak számával jellemzünk. Így tehát a dohányzópavilonok – modelltől függően – két, három, stb. hátfallal is rendelhetők.

A szükséges dohányzópavilon hátfalak számát a pavilon befogadóképességének (a dohányzók számának), valamint a helyszínen rendelkezésére álló hely a figyelembevételével kell meghatározni.

További kérdése van? Kérjen részletes felvilágosítást utasváróinkról a honlapunkon található elérhetőségeken!
Írásos megkeresés esetén – amely a termék mellett az Ön elérhetőségeit is tartalmazza – rövid határidővel küldjük Önnek a szerződési feltételeket is tartalmazó árajánlatot.

Műszaki leírás

Vázszerkezet: két 60x60x3 mm-es talplemezzel ellátott oldalfalvázból és az ezt alulról és felülről összekötő gerendákból áll.

Felületkezelés: EPAMIN-es alapozó festéssel (vagy tűzihorganyzással) + a Megrendelő által választott RAL színskála szerinti porfestéssel.

Tetőszerkezet felületvédelme: az ereszcsatorna anyaga horganyzott 2 mm-es lemez színre porfestve, a porfestés színválasztéka: a RAL színskála szerint.

Oldalfal és hátfal: a vázszerkezetre takarólemezes megfogással 8 mm-es edzett síküveg kerül.

Tető: magába foglalja a speciálisan kialakított ereszcsatornát és a trapézlemezes borítást.

Pad-Háttámla: a faelemek fenyőfa alapanyagból a Milesi falazúr színminta szerinti színre kezelve készülnek.

Vízelvezetés: a tetőre kerülő csapadék a ereszcsatornába majd az egyik hátsó oszlopba épített csurgón keresztül távozik.

Alapozás: Az acél keretlábak 40×40 cm méretű, min. 80 cm mélységű (min. C25) beton pontalapokra támaszkodnak az oszlopok ragasztott alapcsavaros megoldással kerülnek rögzítésre vagy 12 cm vastag tömörített kavicságyazaton (homokos sóder) legalább 16 cm vastagságú statikus terv szerinti (min. C25) minőségű vízszintes betonaljzatra, az oszlopok ragasztott alapcsavaros megoldással kerülnek rögzítésre. Lehetséges díszburkolatra történő rögzítés is, amennyiben a díszburkolat alatt talplemezeknél a megfelelő vastagságú beton elkészítésre kerül. Az aljzatbeton, illetve a díszburkolat készítésekor nagyon lényeges a pontos szinttartás.

A műszaki leírás a mellékelt alapozási rajzzal együtt érvényes.

Az alapozás a helyi adottságoktól függ, a meghatározása az adaptáló tervező feladata.

Katalógus

 A termékhez tartozó termékismertető katalógust ide kattintva éri el!

Színek


A RAL színkatalógust ide kattintva éri el.

 


A Milesi színkatalógust ide kattintva éri el.

Karbantartási útmutató

A karbantartási útmutatót ide kattintva éri el.