Igényes utcabútorok | Utasvárók | Kerékpártárolók
  • (62) 245-368
  • (30) 372-7859

Termékek

Corall típusú faveremrács család

Esztétikus, jól terhelhető faveremrácsok, többféle kivitelben és méretben.

Corall-1 típus, Corall-2 típus, Corall-3 típus, Corall-4 típus

Kérjük válasszon a kivitelek közül:

 

Kategória:

Leírás

A faveremrácsok kihelyezésének célja, hogy a közterületeken a környezet díszítésére használjuk, de emellett védik a fát körülvevő talajt is az összetömörödéstől és biztosítják a szilárd burkolaton elfolyó csapadékvíz egy részének beszivárgását a gyökérzethez.

További információk

Méretek N/A
Típusok

Corall-1, Corall-2, Corall-3, Corall-4

Műszaki leírás

Corall-1 típusú faveremrács, 25 mm vastag hegesztett acélszerkezetű kivitelben, 1200×1200 mm-es külső, és ∅600 mm-es belső átmérő beépítési méretekkel, két félből összeszerelhető kialakítással, EPAMIN-es alapozó festéssel és a Megrendelő által választott RAL színskála szerinti porfestéssel. Szállítás részegységeiben, az összeszerelés a Megrendelő feladata.

Corall-2 típusú faveremrács, 20 mm vastag hegesztett acélszerkezetű kivitelben, 1200 mm-es külső, és ∅600 mm-es belső átmérő beépítési méretekkel, két félből összeszerelhető kialakítással, EPAMIN-es alapozó festéssel és a Megrendelő által választott RAL színskála szerinti porfestéssel. Szállítás részegységeiben, az összeszerelés a Megrendelő feladata.

Corall-3 típusú faveremrács, 20 mm vastag hegesztett acélszerkezetű kivitelben, 1200 mm-es külső, és ∅600 mm-es belső átmérő beépítési méretekkel, két félből összeszerelhető kialakítással, EPAMIN-es alapozó festéssel és a Megrendelő által választott RAL színskála szerinti porfestéssel. Szállítás részegységeiben, az összeszerelés a Megrendelő feladata.

Corall-4 típusú faveremrács, 25 mm vastag hegesztett acélszerkezetű kivitelben, 1200×1200 mm-es külső, és ∅600 mm-es belső átmérő beépítési méretekkel, két félből összeszerelhető kialakítással, alapozó és a Megrendelő által választott RAL szín szerinti porfestéssel ellátva. Szállítás részegységeiben, az összeszerelés a Megrendelő feladata.

Katalógus


A termékhez tartozó katalógust ide kattintva éri el!

Színek


A RAL színkatalógust ide kattintva éri el.

Karbantartási útmutató

A karbantartási útmutatót ide kattintva éri el.