Igényes utcabútorok | Utasvárók | Kerékpártárolók
  • (62) 245-368
  • (30) 372-7859

Termékek

Ciclopis típusú kerékpártartó kőből

Két csonka ellipszis alakú támaszból és egy fém keretből áll 6 kerékpár számára.

Leírás

Két csonka ellipszis alakú támaszból és egy fém keretből áll 6 kerékpár számára. A támaszok csonka ellipszis alakúak, melyeknek nincs éles sarkuk. 53 cm magas, 50 cm hossz és 32 cm széles, 140 kg súlyú. Betonból készül, horganyzott, rovátkolt acél megerősítéssel (az ISO 9001:2000 tanúsított cég, UNI ISO 2081/89 szabványa szerint).

A keverék cementből, szemcsés márvány adalékanyagból, szintetikus nyersanyagokból, valamint folyósító adalékanyagokból áll, hogy a víz/cement arányt csökkentse. Formázás: magas frekvencián, rezgéssel történik. A látható felületek részben simák, részben szemcsése, melyek kikészítése a különösen magas követelményeket támasztó szabványnak megfelel.

Az alap egy 14 mm átmérőjű horganyzott persellyel van a végénél ellátva, mely a lánc beakasztására szolgál. A keret horganyzott acél /mint fent / mely poliészter gyanta bevonattal kerül lefestésre, kültéri használatra. A kerékpár tartó mindkét oldalról használható, és a jelentősen nagy súlya miatt ellenáll a vandalizmusnak. 6 kerékpár tárolására alkalmas.

Karbantartási útmutató


A karbantartási útmutatót ide kattintva éri el.

Katalógus

A termékhez tartozó katalógust ide kattintva éri el!